Opleveringsschoonmaak

Wilt u een pand door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden opgeruimd opgeleverd. Voor een vlekkeloze presentatie aan mogelijke huurders of kopers is dat onvoldoende.

Een opleveringsschoonmaak is nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van opleveringsschoonmaak? Neem dan contact met op met Cleanall B.V. Doordat wij alle disciplines en alle kennis in eigen huis hebben, kunnen we de opleveringsschoonmaak efficiënt inplannen.

Waarom opleveringsschoonmaak?

Met het vuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Met opleveringsschoonmaak van Cleanall B.V. kiest u voor een schone start van wonen en/of werken in het pand. Opleveringsschoonmaak kan ook worden ingezet bij een verhuizing, woningontruiming. Het pand wordt dan schoon opgeleverd aan de nieuwe huurder of koper.

Wanneer opleveringsschoonmaak?

  • bij oplevering van nieuwbouw, verbouw en renovatie
  • bij verhuizing en woningontruiming

De voordelen van opleveringsschoonmaak

  • Schoon opgeleverd aan huurder of koper
  • Representatieve uitstraling van uw pand

 

Elke dag maken we de wereld een beetje schoner

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Login voor de exclusieve korting voor Samsung Print oplossingen.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×
 Эксклюзивный бонус от официального сайта Azino777 Украина.